EXTRAESCOLARS

 GUITARRA (2n a 4rt)
Dilluns de 16:30h a 18:00h


L'objectiu és la familiarització amb l’instrument a partir del treball de cançons. Cada sessió es treballarà una cançó nova amb la finalitat d’aprendre els acords bàsics i fer petits puntejats. El mètode que utilitzem és divertit i tan eficaç que els permetrà tocar des del primer dia, encara que no ho hagin fet mai, i llegir una tablatura, encara que no tinguin coneixements musicals.

 MULTI-HANDBOL(tots els cursos)
Dimarts i Dijous de 16:30h a 18:00h


Els infants s’introduiran en l'esport en equip a partir del hàndbol, desenvolupant dinàmiques esportives i jocs cooperatius. L’objectiu principal és que els nens desenvolupin habilitats psicomotrius que els permetin dominar i controlar el seu propi cos per poder jugar amb elements com pilotes, aros i cistelles .

El desplaçament de l’escola al pas és realitzarà amb acompanyament educatiu, per part dels monitors del club de Handbol.

 EXPRESSIÓ CORPORAL i ARTÍSTICA
Dimarts (P3,P4 i P5) i Dijous (1er a 4rt)  de 16:30h a 18.00h.

Jocs i dinàmiques on els alumnes descobriran del que són capaços. Coneixeran el món de l’espectacle al mateix moment que es coneixeran ells mateixos i el que poden arribar a fer en grup.

Amb aquest taller pretenem obrir el camí cap el joc de l’expressió amb un treball de desinhibició individual i col·lectiva, de relaxació, d’expressió oral i corporal, de jocs de tota mena que obrin i socialitzin, facin sentir-se segurs en les seves activitats. Es faran sessions dinàmiques on es treballarà, el teatre, la dansa, el circ i els malabars, entre d’altres.


 ESCACS INICIACIÓ (1er a 4rt)
Dilluns de 13:30h a 15.00h
ESCACS AVANÇAT (2n a 4rt)
Dimecres de 13:30h a 15.00h
L’objectiu d’aquesta activitat és introduir als infants en el món de l'escac. Segons el Departament d’Ensenyament millora el rendiment escolar i molts professionals del món educatiu afirmen que amb la seva pràctica es desenvolupa la part cognitiva de les matemàtiques, la comprensió lectora, el coneixement personal i l’autoestima.

L’activitat es realitzarà a l’escola i es dividirà en grups petits, amb atenció personalitzada i una durada de 30 minuts, adient per la concentració i el grau d’atenció imprescindible per el desenvolupament de l’activitat. Segons el nombre de pre-inscripcions us informarem personalment de les condicions de la classe.


CRAFTS(1er, 2n, 3er)
Dilluns i Dimecres de 16:30h a 18:00h
Mestra titulada en llengua anglesa introduirà l'idioma mitjançant la immersió lingüística seguint la mateixa metodologia de la nostra escola.

Es realitzaran tallers amb disciplines artístiques com la ceràmica, pintura i tècniques teatrals.

L’objectiu és que els nens aprenguin l’idioma i descobreixin tot el seu potencial creatiu i expressiu immersos en la llengua anglesa, es familiaritzin amb el vocabulari, la pronunciació i l’hàbit de rutines com escoltar i fer-se entendre en anglès d’una manera natural, de la mateixa manera que va aprendre el seu idioma matern a casa.

Es realitzaran tallers on s’aplicaran disciplines artístiques com la ceràmica, pintura i tècniques teatrals.
LA REALITZACIÓ DE LES ACTIVITATS DEPENDRÀ DEL NOMBRE D'INSCRIPCIONS